Hungarian – Interactive English Language School

Hungarian – Interactive English Language School

Interactive English Language SchoolÜdvözöl az Interactive English Language School!

Ha Brighton és Hove városába akarsz utazni, esetleg már itt vagy és szeretnél angolul tanulni egy barátságos, magas színvonalú iskolában, akkor az Interactive nyelviskola Neked való!

Egy jó hangulatú pici iskola, melynek tulajdonosa egy tanár, aki mindent megtesz, hogy a hely a diákokért legyen. Iskolánk Hove központjában található a forgalmas bevásárló utcán, pár perc sétára a tengerparttól.

Az Interactive English Language School Ltd. a brit kormány által vízumkérelmezési célokra is jóváhagyott oktatási intézmény, valamint az angol bevándorlási hivatal “Tier 4″ engedéllyel rendelkező “A” osztályú iskoláinak egyike.

A British Council által akkreditált iskola, valamint tagja az ” English UK” szervezetnek, mely az akkreditált angol nyelvi központok szövetsége.  Egész évben, többféle szinten kínálunk általános angol nyelvi képzést, valamint IELTS és Cambridge ESOL nyelvvizsga előkészítő tanfolyamokat (FCE). A 9-12 fős csoportok tanulói a világ minden részéről érkeznek, így folyamatosan tudod tökéletesíteni az angolodat. Tanulóinkfelnőttek, a 18 + korosztály tagjai. Az árak heti 58,00 fonttól kezdődnek, de bővebb információért tekintsd meg árlistánkat.

Ha szeretnél velünk tanulni, kérjük töltsd ki a jelentkezési lapot, vagy bármikor lépj velünk kapcsolatba!

Elérhetőségünk:

94 Church Road
Brighton & Hove
BN3 2EB
United Kingdom
Tel: + 44 (0)1273 202081
www.interactive-english.com
info@interactive-english.com

Follow us on: